SFGH

Ajánlat céges rendezvényre

 

Tisztelt Cégvezető!

Egy céges rendezvénynek a legtöbbször az a célja, hogy a munkatársakat a mindennapok taposómalmából kicsit kiemelje, közelebb hozza őket egymáshoz javítva ezzel a csapatmunka hatékonyságát és a vállalattal szemben növő pozitív érzésekkel növelje céghez való lojalitásukat.

Kicsit lazábban véve a cél, hogy mindenki (vezető és alkalmazott együtt) jól érezze magát.

Hogy ezt a célt elérhessék, fontos, hogy kitűnő legyen az étel, elegendő mennyiségű az ital, legyen egy kis dekoráció, mely jelentősen befolyásolja a vendégek komfortérzetét és persze programok. Ki szervez játékokat, ki nem. A zene azonban nem hiányozhat. Zene kell a bulihoz és háttérként is a hangulat megalapozására. A zene akkor a leghatásosabb és a legélvezhetőbb, ha élőzenéről van szó. És itt nem arra gondolok, hogy rögzített alapra valaki élőben énekel, hanem arra, amikor minden hangszer élőben szól.

Emellett fontos az is, hogy a zenekar rugalmas legyen az Ön elképzeléseivel szemben, repertoárja pedig ott, helyben alkalmazkodjon a vendégek igényeihez.

Ehhez tudom ajánlani Önnek zenekarunkat, melyben profi zenészek játszanak többéves zenészi, zenekari múlttal és tapasztalattal. Széles repertoárunk tartalmaz magyar és külföldi klasszikus és modern pop-rock slágereket, disco számokat a 60-as évektől napjainkig és magyar lakodalmas zenét is.

Zenekarunk a következő formációkban ajánlja figyelmébe szolgáltatásait:

  • 4 fős zenekar (dob-ének, basszusgitár-női ének, gitár, szintetizátor)
  • 5 fős zenekar (dob, basszusgitár- női ének, gitár, szintetizátor, női ének, férfi ének) (csak koncert esetén)

Ha Ön szereti a változatos és minőségi élőzenét, és egy fantasztikus hangulatú bulira és sok-sok mosolygós arcra, elégedett munkatársra vágyik, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen részletes árajánlatot elérhetőségeink valamelyikén.

Üdvözlettel:

A Legvidámabb Barakk Zenekar

Scroll Up SFGHSFGH